Morska vila 3

Osnovni podaci

Stambeni objekt Morska vila 3 izgrađen je na adresi Put Žnjana 37 u Splitu, na kat. čestici 10229 k.o. Split ukupne površine 2023 m2. Neto stambena korisna površina objekta je 2.409,33 m2. Objekt je projektiran kao jedan glavni ulaz sa dvije vertikalne komunikacije (stubište i dizalo) sa ukupno trideset stanova, pripadajućim dvorištem, te osiguranim parking mjestima ispred objekta (2 mjesta) i u zajedničkoj podzemnoj garaži (48 mjesta).
Objekt sadrži dvije podzemne etaže, suteren, prizemlje, tri kata i nadgrađe. Visinska kota objekta omogućuje otvoreni pogled na more gotovo svim stanovima.
Izgradnja objekta počela je u ožujku 2015. godine, a završen je u listopadu 2016. godine. Dana 11.11.2016. godine izdana je Uporabna dozvola za objekt, a 15.11.2016. ista je postala pravomoćna.

Katnost

Podrumske etaže (-1) i (-2) – garaža
sa 48 parkirnih mjesta i osiguranim dvosmjernim prometom kroz garažu. Pješački izlazi iz garaže osigurani su direktno kroz ulazno-izlazna vrata garaže i stubištima (dizalima) prema nadzemnim etažama.
Stambeni dio
U suterenu se nalaze pomoćne prostorije i četiri stana, osam stanova na prizemlju, po šest stanova na 1. i 2. katu, četiri stana na 3. katu, te dva stana na nadgrađu objekta. Vertikalna komunikacija s garažnim prostorom i svim etažama osigurana je stubištem i dizalom.

Pristup objektu


Automobilski pristup
Automobilski pristup objektu je s ulice Put Duilova (ulaz s juga objekta).
Pješački pristup
Pješački ulaz u zgradu je s ulice Put Duilova (ulaz sa juga objekta).