Usluge

Izgradnja

Naša tvrtka TEHNOPLAST d.o.o. je glavni izvođač radova na svim objektima koje gradimo, a ujedno i najveći privatni upravitelj u Republici Hrvatskoj. 

Tvrtka upravlja s preko 1.200.000,00 m2 stambenog i poslovnog prostora u Splitu, Trogiru, Kaštelima, Solinu i Omišu. Upravljanjem stambenim i poslovnim objektima se bavimo od 1998. godine i imamo veliko iskustvo u planiranju i organizaciji održavanja složenih objekata.

Upravljanje objektom / post-prodaja

Izborom tvrtke Tehnoplast za upravitelja odmah nakon useljenja, kupci stanova u našim objektima sebi osiguravaju kvalitetno upravljanje i održavanje objekta jer posao preuzima tvrtka koja je objekt gradila, pa poznaje sve detalje izgradnje, ugrađene sustave i opremu. Svaki vlasnik nekretnine u objektu u svakom trenutku, putem web-stranice www.tehnoplast-split.hr, može provjeriti stanje sredstava na žiro-računu zajedničke pričuve i na što su sredstva utrošena, a jednom godišnje poštom dobiva pismeno izvješće.
Kvalitetnim održavanjem stanovi i objekt u cjelini dugoročno zadržavaju svoju vrijednost, a svojim stanarima pružaju ugodno i bezbrižno stanovanje.

HOTEL FERMAI by MGallery

Quatro company d.o.o. u svom vlasništvu ima Heritage hotel Fermai by MGallery na adresi Livanjska 5 u Splitu s 31 luksuzno opremljenom sobom i 4 apartmana.

Hotel se nalazi u potpuno obnovljenom, 110 godina starom secesijskom objektu u centru Splita i radi pod Accor-ovom franšizom luksuznih butique hotela MGallery.

Projekt rekonstrukcije objekta je napravila tvrtka Agro-inženjering iz Zagreba, projekt interijera studio Franić&Šekoranja iz Zagreba, a radove je izvela naša tvrtka Tehnoplast d.o.o. sa svojom mrežom kooperanata i dobavljača opreme.

Projekt je sufinanciran sredstvima …..